Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Overrask din kæreste med en hyggelig pakkekalender

Hvis du vil gøre noget sødt for din kæreste, er en pakkekalender en oplagt mulighed. Med en pakkekalender kan du overraske din kæreste med en masse små gaver, som bliver åbnet, i takt med at december skrider frem. Få inspiration til, hvordan du laver den perfekte pakkekalender til din kæreste, her.

En pakkekalender er en hyggelig tradition, som er oplagt at give dig i kast med, hvis du vil gøre noget sødt og hyggeligt for din kæreste. Det skal naturligvis ikke vælte budgettet at lave en pakkekalender, men det er en god idé at inkludere nogle lidt større gaver også – eksempelvis i anledning af advent eller lignende.

Vælg nogle små gaver til hverdagene

I hverdagen kan du sagtens vælge nogle lidt mindre gaver, som ikke ligefrem vælter budgettet. Det kan eksempelvis være nogle små forkælelsesgaver som et lækkert stykke chokolade eller kærestens yndlingsøl.

Når det er weekend, kan du vælge nogle lidt større gaver – eller du kan nøjes med at give store adventsgaver. Her kan du eksempelvis købe et nattøj sæt kvinder, som du kan forære din kæreste, eller du kan vælge noget andet, som du ved, at vedkommende vil blive glad for.

Det handler om intentionen

December er en måned med en masse udgifter, og derfor skal du ikke bruge alt for mange penge på en pakkekalender – og det gør skam heller ikke noget, da det primært er tanken bag, der tæller. Alene det faktum, at du har brugt tid på at købe en masse små gaver, pakke dem ind og lave en pakkekalender, er en gave i sig selv.

Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt gaverne er for billige, da det handler om tanken bag. Det skal bare være nogle mindre gaver, som forsøder tilværelsen en smule. Måske nogle småkager, som I kan nyde til aftenkaffen eller en lille billig ting, som er sjov.

Sørg for, at det bliver en hemmelighed

Det tager lang tid at lave en pakkekalender, og det er derfor vigtigt, at du planlægger, hvornår du skal lave den. Det kan eksempelvis være, imens kæresten er på arbejde, eller i en weekend, hvor han eller hun skal noget og derfor ikke er hjemme.

I sidste ende skal pakkekalenderen være en overraskelse, da det udgør en stor del af gaven. Du bør derfor sikre dig, at din kæreste ikke opdager, at du er i gang med den, da det vil tage en stor del af værdien fra pakkekalenderen.