Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Gaveinspiration: Lav en fræk pakkekalender til din kæreste

Hvis du gerne vil gøre julemåneden lidt mere romantisk – og måske også en anelse frækkere – så er det oplagt at sammensætte en fræk pakkekalender med forskellige ting, der kan være med til at sætte en lidt lummer stemning. Her er en række gode idéer til, hvad du kan putte i din frække julekalender.

Skab en lummer stemning i julemåneden

Hvis du vil skabe lidt ekstra romantik i julemåneden og måske også gøre det hele lidt mere lummer, så er det en god idé at lave en pakkekalender til voksne, som er fyldt med ting, der kan sætte stemningen på den helt rigtige måde. Det handler bare om at gå i gang i god til og vælge det rigtige indhold til pakkekalenderen.

Det kan være alt fra frækt undertøj og lingeri til sexlegetøj og frække spil. Det er faktisk kun fantasien, som sætter grænserne, og der er masser af forskellige muligheder. Du skal bare undersøge markedet, og så gå i gang med at købe produkterne i god tid, da det ikke er alle, der kan købes i fysiske butikker.

Dét kan du fylde i pakkekalenderen

Der er mange muligheder for at finde ting, som passer perfekt i en julekalender til voksne – eksempelvis kondomer. Du kan også vælge et par frække brætspil eller spillekort, som du kan lægge bag lågerne. Der findes mange forskellige spil, men det handler om at vælge de rigtige. Du kan også få terninger med forskellige sexstillinger, som I kan afprøve.

Herudover er der naturligvis altid mulighed for at købe sexlegetøj, hvis både du og din kæreste er åbne overfor det. Det kan tilføje lidt ekstra krydderi i soveværelset, og der findes efterhånden et utal af forskellige legetøj, som du kan købe. Det hele behøver dog ikke at være lummert, for det må også gerne være en smule romantisk.

Du behøver ikke at overtænke det, for du kan også bare skrive et romantisk brev eller efterlade en note med et par frække beskeder på. Det er ikke kun med til at sætte en romantisk stemning, men det viser også din kæreste, at du virkelig sætter pris på hende, og det er altid værd at gøre opmærksom på.