Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Er han blevet fan af barbermaskiner, så giv ham godt udstyr til skægpleje i pakkekalenderen

De fleste mænd, der går op i deres skæg, køber udstyr og skægprodukter, som de kan pleje det med. Skal du lave en pakkekalender til din kæreste, kan du med fordel investere i skægpleje og -udstyr, så han kan passe ordentligt på sit skæg.

Når du skal lave en pakkekalender til din kæreste, er det væsentligt, at den indeholder ting, som han faktisk bliver glad for. Hvis din kæreste er typen, der går op i sit skæg, kan du derfor med fordel investere i skægpleje og -udstyr, så han kan få styr på skægget.

Der findes mange forskellige produkter, og det handler blot om at vælge de produkter, som passer til ham og hans skægvækst. Der findes et kæmpe udvalg af barbermaskiner, og det kan være en god gave, omend det er en dyr gave til en pakkekalender.

Du kan i stedet give ham en barbermaskine i julegave og så tilføje nogle mindre gaver i pakkekalenderen, så du ikke ender med at vælte budgettet, før det bliver juleaften. Herunder kan du finde inspiration til, hvilke plejeprodukter til skægget, du kan putte i pakkekalenderen.

Shampoo

Skæg kræver, at det bliver vasket – præcis ligesom det er tilfældet med dit hår. Derfor kan du med fordel investere i et en skægshampoo, som du kan putte i pakkekalenderen. Der findes mange forskellige varianter, og du bør vælge en, der matcher hans skægtype.

Skægolie

Skægolie påføres for at give skægget glans og volumen. Der er mange former for skægolie, og det kan være en god idé at forhøre dig hos din forhandler. Vis dem eventuelt et billede af hans skæg, så de kan hjælpe dig med at vælge den rigtige.

Voks

Voks anvendes til at style skægget, og derfor kan det være en god idé at købe en voks til skægget, såfremt det har en passende længde. Hvis han allerede har en form for skægvoks i forvejen, kan du tage udgangspunkt i den type, når du skal vælge den rigtige variant.

Skægtrimmer

En skægtrimmer er essentiel, hvis skægget skal have den rigtige længde – og det skal det, hvis det ikke skal ende med at se usoigneret ud. Du kan derfor med fordel investere i en skægtrimmer, omend det er en gave, som befinder sig i den dyre ende af prisskalaen.

Du kan i stedet investere i en skægtrimmer i julegave, hvis du synes, at det er en lige lovligt dyr gave at lægge i pakkekalenderen. Læg i stedet nogle mindre dyre gaver i pakkekalenderen som små hints til julegaven.